Naschools aanbod van Kidz Only,  september – oktober 2023

Voor alle kinderen in De Laar tussen de 4 en 13 jaar, start Kidz Only weer met het naschoolse aanbod. Denk aan sport en bewegen, kunst en cultuur, leefstijl, natuur en techniek. Voor iedereen is er wel iets leuks te doen. De lessen worden verzorgd door professionele aanbieders.

De workshops vinden plaats in de ruimten van de vier basisscholen: De Expeditie, De Lingelaar,  De Laarakker en De Laarhorst of in de naastgelegen sportzalen aan de Venlosingel en de Brabantweg.

In week 36 en 37 kun je de lessen volgen waarin je geïnteresseerd bent. Dit noemen wij snuffelweken. Week 36 en 37 starten tevens de inschrijvingen en in week 38 starten de lessen definitief.

Aanmelden doe je via het Google inschrijfformulier.  Na je aanmelding krijg je in september een bericht over de start van jouw workshop. Het formulier kun je openen met een QR code.

Deze QR code kun je vinden op de wijkwebsite www.delaararnhem.nl bij het artikel over Kitz Only. De QR code die in Laarnieuws no. 4 staat is niet meer beschikbaar! Belangrijk! De lessen zijn gratis, maar de inschrijving is een voorwaarde om deel te kunnen nemen aan de workshops.Tot ziens in de lessen van Kidz Only!