Dag van de Laar2019-05-20T20:22:44+01:00

De Dag van de Laar op zondag 1 september wordt weer een
spetterend evenement voor jong en oud!

Van 11.00 – 16.00 uur is er veel te beleven rondom
boerderij De Kroon

Het programma met alle activiteiten is nog in ontwikkeling. We hopen weer dat er veel demonstraties komen, bijvoorbeeld door brandweer, politie en andere organisaties. Verder zullen er tal van attracties zijn, voor jong en oud. Kijk voor het definitieve programma half augustus op de website www.oostelaar.nl en houd de (social) media in de gaten. Wijkblad no. 4 wordt vanaf 24 augustus verspreid, hierin staat ook het programma voor deze dag.

Kleedjesmarkt voor kinderen

Kinderen kunnen hun overbodige speelgoed en andere spulletjes op een kleedje verkopen. Vooraf reserveren van een plekje is wel noodzakelijk en is gratis. Tot uiterlijk 24 augustus kun je je opgeven via de mail: info@oostelaar.nl.

Hobbyisten

Woont u in De Laar en hebt u een leuke hobby, die u met anderen wilt delen? U kunt voor € 7,50 een halve kraam huren om uw producten te promoten en te verkopen. Etens- en drinkwaren zijn hiervoor uitgesloten. Tot uiterlijk 24 augustus kunt u een halve kraam reserveren via de website www.oostelaar.nl/winkel.

Scholen, bedrijven en sociale instellingen

Op het terrein komen diverse (groepjes van) kramen, waar scholen, sociale instellingen, bedrijven enz. uit de directe omgeving zich kunnen presenteren. Hebt u hiervoor interesse? Dan kunt u voor € 7,50 een halve kraam huren, eveneens uiterlijk 24 augustus via de website www.oostelaar.nl/winkel.

Organisatie: wijkvereniging De Oostelaar en wijkcentrum/zorgboerderij De Kroon

Tot ziens op 1 september!