Dag vd Laar

De Dag van De Laar 2021 vindt plaats in oktober.

De Dag van De Laar op zondag 1 september wordt weer een
spetterend evenement voor jong en oud!

Van 11.00 – 16.00 uur is er veel te beleven rondom
boerderij De Kroon

Treintje door de wijk
Tussen 11.00 en 16.00 uur rijdt er een treintje door de wijk. Start is steeds bij boerderij De Kroon. Iedereen kan gratis in dit treintje stappen. De vertrektijden worden die dag bij de boerderij aangekondigd.

Wat is er nog meer te doen

Kinderkleedjesmarkt (reserveren kan nog t/m 31 augustus, info@oostelaar.nl). Kinderen kunnen zich laten schminken (tegen betaling) en er is een springkussen. Ook Eugène, de lakei, zal er zijn om iedereen te verwelkomen.

Verder workshops rappen en graffiti, verzorgd door jongerencentrum Motion, badmintondemonstratie, het enveloppenspel met mooie prijzen, basejump, de zweefmolen, oude ambachten (glasblazer, palingroker, mandenvlechter, houtdraaier, kniepertjesbakker), hondenpakwerk, demonstratie kickboksen, enz.

Een paar activiteiten en demonstraties liggen nog niet definitief vast. Op de website www.oostelaar.nl vindt u de laatste informatie. Hierop worden ook tijden van de workshops vermeld.

Scholen, bedrijven, sociale instellingen, hobbyisten enz.

Op het terrein komen diverse kramen, waar sociale instellingen, bedrijven, hobbyisten enz. uit de directe omgeving zich presenteren. Wijkvereniging De Oostelaar presenteert het programma voor het nieuwe seizoen, met o.a. als miniworkshop een bloemstukje maken.

Terrassen en muziek

De gezellige terrassen nodigen uit om te relaxen met een hapje en een drankje of een ijsje.

De muzikale omlijsting wordt verzorgd door MJ Drive-in.

Organisatie: wijkvereniging De Oostelaar i.s.m. wijkcentrum de Kroon

Tot ziens op 1 september!