Beste lezers van Laarnieuws. Het is misschien wat aan de late kant, maar namens alle bestuursleden en vrijwilligers wensen we u een gezond en vooral liefdevol 2020 toe. Wij hebben als bestuur inmiddels de eerste bestuursvergadering weer gehad en hebben onder andere onze vaste activiteiten doorgenomen. Deze gaan we, als het aan ons ligt, dit jaar gewoon weer organiseren. Denk hierbij aan de maandelijkse bingo (elke 2e zaterdag van de maand), de 50+ bingo (elke 3e woensdag van de maand van 10.00 – 12.00 uur), de maandelijkse creatieve workshops, de Pubquiz,  Koningsdag, de Dag van de Laar en het Sinterklaasfeest.

Informatie over de kraamverhuur voor Koningsdag zal gepubliceerd worden in Laarnieuws no. 2. De Dag van de Laar zal dit jaar totaal anders van opzet worden dan u van ons gewend bent. Zodra we de plannen helemaal rond hebben kom ik hier later in het jaar op  terug. Via deze weg wil u alvast uitnodigen voor de algemene ledenvergadering op maandag 6 april. De agenda voor deze vergadering wordt opgenomen in Laarnieuws no. 2 en komt ook op de website te staan.

Ook wil ik nogmaals onder de aandacht brengen dat wij altijd op zoek blijven naar vrijwilligers, mensen die het leuk vinden om hun steentje bij evenementen in de wijk bij te dragen. Hebt u  interesse, mail dan naar info@oostelaar.nl.

Veel leesplezier.
Dennis van der Steldt.