Rotary “Vergeten Fietsen-project” groot succes, maar wij zijn er nog lang niet!

Twee jaar geleden zijn wij als Rotaryclub Arnhem-Oost *) gestart met het “vergeten fietsen-project”, dit met het doel om vergeten fietsen een tweede leven te gunnen. En u heeft daar massaal op gereageerd.  Tot heden hebben wij meer dan 750 vergeten fietsen mogen ophalen en daar zijn wij zeer blij mee. En niet alleen wij zijn blij met dit mooie resultaat, het zijn vooral de kansarme gezinnen en hun kinderen, die wij blij hebben mogen maken met uw gedoneerde fietsen.  En daar doen wij het voor!

Maar, er is meer nodig. Stichting Leergeld liet ons weten dat zij nog heel veel gerenoveerde fietsen kunnen gebruiken om kansarme gezinnen en hun kinderen daarmee uit hun isolement te kunnen halen. Want fietsen betekent, net als voor u, vrijheid en daarmee de kans om op een betere manier deel te kunnen nemen aan de samenleving.  Dus gaat de Rotaryclub Arnhem-Oost door met dit succesvolle project en daarbij is uw hulp om uw vergeten fietsen te blijven doneren natuurlijk onontbeerlijk.

En ja, die ene fiets die al jaren bij u in de schuur of garage staat en niet of nauwelijks meer wordt gebruikt, die “weesfiets” willen wij graag bij u komen ophalen. En dat mogen natuurlijk ook kinderfietsen zijn. Wij zorgen er dan voor, dat uw fiets wordt opgeknapt en daar waar nodig gerepareerd en geven hem daarmee in samenwerking met Stichting Leergeld weer een tweede leven. Hoe mooi is dat!

U doet toch ook weer mee?

Neem contact met ons op en wij maken met u een afspraak om uw vergeten fiets bij u op te halen. Laat ons weten om wat voor soort fiets het gaat en in wat voor staat uw fiets momenteel verkeert. Het mogen heren- en dames fietsen zijn en natuurlijk ook kinderfietsen. U kunt ons mailen, geef een korte omschrijving van uw fiets en stuur liefst ook even een foto van uw fiets mee. En vergeet niet om ook uw telefoonnummer en adres aan ons door te geven. Dat maakt het leggen van het contact en het inplannen van de route voor ons een stuk gemakkelijker.

Uw e-mail sturen naar: vergetenfietsen@outlook.com. Na ontvangst van uw e-mail neemt een van onze leden contact met u op om een afspraak te maken om uw fiets te komen afhalen.

*)      Rotary zet zich vooral in voor goede doelen en doet dit zowel lokaal, nationaal als internationaal. Voor meer informatie: www.rotary.nl