Dat de lente in aantocht is kunnen we overal in de wijk en ook daarbuiten al goed zien: bloeiende narcissen, krokussen en uitlopende bomen. De foto op het voorblad laat de schapen in Park Lingezegen zien toen ze voor het eerst de stal weer uitkwamen, het weiland in. De lammetjes vonden het een grandioos avontuur. Ze dartelden om de andere schapen heen en maakten grappige luchtsprongen. De foto is genomen door Geesje van der Burgh.

Bij de redactie komen regelmatig vragen binnen over de verspreiding van Laarnieuws. De bezorging wordt uitgevoerd door vrijwilligers, in zowel De Laar Oost als West, die ieder een vast wijkdeel voor hun rekening nemen. Zij hebben vanaf de verschijningsdatum een week de tijd om in hun wijkdeel te bezorgen. Zo kan het voorkomen dat een deel van de bewoners het wijkblad al wel in de bus gekregen heeft, terwijl anderen er nog even op moeten wachten. Vanaf de verschijningsdatum worden er vanuit de redactie ook voor niet-wijkbewoners of mensen met een nee/nee sticker op de brievenbus, die er wel interesse in hebben, stapels wijkbladen bij de Coop en de Jumbo neergelegd.

De algemene ledenvergadering staat gepland voor 6 april, u bent van harte welkom. Ook wordt er al hard gewerkt aan de organisatie van Koningsdag. Voor de verhuur van kramen staan de bijzonderheden in dit wijkblad. Wilt u die dag uw steentje bijdragen? Meld u dan aan als vrijwilliger.

Verder is er weer een gevarieerd aanbod van artikelen, voor elk wat wils.