Van de redactie

Ondanks forse regenbuien vonden 6 februari aardig wat bewoners de weg naar de hapjes en drankjes op de nieuwjaarsborrel van het Wijkplatform. Verschillende in De Laar actieve organisaties en vrijwilligers werden door een gespreksleider uitvoerig bevraagd wat ze dit jaar in onze wijk (gaan) doen. Erg veel moet ik zeggen en meestal pro deo! Op pagina 14 staat hierover een verslag van het Wijkplatform.

Enkele enthousiaste bewoners reageerden op onze oproep en mailden fotootjes van een locatie in De Laar. Hartelijk dank hiervoor. In de volgende editie worden ze geplaatst. Natuurlijk kun je het hele jaar door in de wijk genomen foto’s blijven mailen; wel s.v.p. erbij zetten waar en waarom je de foto maakte en rekening houden met de privacy van personen.

Ineke Bretz stopt 1 april a.s. als secretaris en bestuurslid van de wijkvereniging, maar gaat wel door als redacteur. Zie het interview verderop in dit blad. Ondersteuning van de redactie komt vanuit het brein van ondergetekende. Afwachten maar, nietwaar? Kan nog alle kanten op gaan.

Maar…….. als ook u, als lezer, het Laarnieuws zou opvrolijken met een artikeltje, zou dat zeker uw status van meedenkend wijkbewoner flink opkrikken! Tot schrijfs?

Mart v.d. Burgh

2019-03-08T11:40:47+01:00