Van de redactie

Dit wijkblad valt net voor de Pasen op je mat. In die twee paasdagen zit vast wel een rustmomentje om op je gemak deze editie door te nemen. Kopje koffie erbij. Dat gaat goedkomen. Maar eerst de dag natuurlijk beginnen met een lekker vers eitje bij het ontbijt of bij de brunch.

Op Koningsdag 27 april is er een uitgebreide rommelmarkt en zijn er veel leuke activiteiten voor de jeugd bij en rondom boerderij De Kroon. Van 7 t/m 12 juli is er Jeugdland. Zie de programma’s verderop in dit blad. Op de website www.oostelaar.nl is nog een interessant artikel te lezen over “tracking cookies”.

Van 4 t/m 7 juni is de Avondvierdaagse. Elk jaar een leuk evenement. Loop mee zou ik zeggen. Kijk op hun website: www.a4darnhemzuid.nl.

Op de oproep voor foto’s uit De Laar voor het wijkblad, eventueel zelfs voor plaatsing op het voorblad, zijn een paar leuke reacties binnengekomen, zie ook het voorblad van deze editie. Insturen van wijkfoto’s is altijd mogelijk, wij maken er graag gebruik van.

De zomerperiode wordt ook wel komkommertijd genoemd. Er is dan weinig nieuws te melden, politici en veel anderen zijn op vakantie. Maar ja, als je op vakantie gaat dan beleef je weer andere, leuke en nieuwe dingen. Dus …. over komkommers gesproken, of je nou thuis bent of op vakantie, een
komkommersalade is best lekker fris in de zomer.

Het volgende Laarnieuws wordt vanaf 24 augustus verspreid. De redactie wenst alle wijkbewoners een mooie zomer toe. Liever niet zo warm als vorig jaar. Maar ook niet erg nat. Afwachten wat de weergoden in petto hebben.

Van de bestuurstafel

Inmiddels heeft de jaarlijkse algemene ledenvergadering plaatsgevonden. Het verslag hiervan en de verslagen van alle activiteiten, die in 2018 plaatsvonden, kunt u lezen op de website www.oostelaar.nl , onder “Nieuws”. Het bestuur gaat, ook in de nieuwe samenstelling, zoals u gewend bent weer vol enthousiasme activiteiten organiseren voor alle wijkbewoners. We hopen u dan te zien.

De voorbereidingen voor Koningsdag zijn in volle gang. De aanmelding voor kraamhuur via de webwinkel is prima verlopen. We gaan er weer een mooie dag van maken!
Ook zijn de voorbereidingen voor de Dag van de Laar opgestart. Zie hiervoor de oproep voor hobbyisten en ondernemers. De pubquiz, een nieuwe activiteit, wordt naar verwachting in het nieuwe seizoen gestart. Meer informatie hierover komt in wijkblad 4.

Ook voor de Kidsclub, georganiseerd in samenwerking met wijkcentrum/zorgboerderij De Kroon, hopen we op een flinke opkomst. Vanuit het bestuur wensen we iedereen een zonnige zomer toe.

2019-04-13T08:44:09+01:00