Terugblik eerste Pubquiz in boerderij de Kroon

We kunnen terugkijken op een geslaagde eerste pubquiz in november 2019. De opzet was leuk, het was gezellig en er waren ongeveer 60 deelnemers, verdeeld over elf groepen. De groepen hadden elk een naam bedacht: Kelsey, Atja, De Prutsers 1 en De Prutsers 2, Jonkies, Herkenbosche bollen, Tuinkabouterrechten, Wendrmaaran, Ratjetoe, Zeelandclub en De Zingende Vinken.

Er waren drie geldprijzen beschikbaar gesteld. De eerste prijs ging naar: De Zingende Vinken, de tweede prijs naar de Herkenbosche bollen en de derde prijs naar de Jonkies. De zichtbaarheid van de powerpointpresentatie liet soms te wensen over. Een volgende keer zal er meer contrast worden toegepast en de letters zullen duidelijker leesbaar zijn.

De quizvragen waren niet al te moeilijk, alhoewel er bij de ronde over de eigen buurt matig werd gescoord. De reactie van de deelnemers aan de Pubquiz waren lovend; men heeft zich prima vermaakt. Al met al voor de organisatie voldoende aanleiding om in 2020 opnieuw pubquizzen te houden. En wel op vrijdagavond 27 maart en vrijdagavond 6 november.

Zie hiernaast alvast een vooraankondiging van de eerstkomende pubquiz, waarvoor u zich al kunt opgeven.
Graag tot ziens in boerderij de Kroon.