Ondergrondse containers gaan 17 en 18 juni dicht in de Laar Oost

De ondergrondse containers in de Arnhemse woonwijken gaan weer dicht. Het gaat om de ondergrondse containers voor restafval en de ondergrondse containers voor Plastic verpakkingen, Blik en Drinkpakken (deze staan bij wooncomplexen/bovenwoningen).

In De Laar Oost worden de ondergrondse containers op maandag 17 juni en dinsdag 18 juni afgesloten. 

Afvalpas nodig

U heeft een afvalpas nodig om afval in de ondergrondse container te gooien. Heeft u geen afvalpas meer? Vraag dan een nieuwe pas aan via www.afvalbalie.nl of via de SUEZ servicelijn 0800 366 69 99. 

Wat betaal ik voor het wegbrengen van afval naar de ondergrondse containers?

U betaalt geen extra kosten als u afval in de ondergrondse container gooit, want u betaalt hiervoor al afvalstoffenheffing. 

Meer informatie?

Op woensdag 5 juni staat er een team van de gemeente van 11.00 – 14.00 uur bij de parkeerplaats Jumbo Oostburgwal. Zij vertellen u graag meer en kunnen u ook helpen bij het aanvragen van een afvalpas. Ook zijn de schonebuurtcoaches geregeld in de wijk. Vraag hen gerust om informatie en tips. Op www.arnhem.nl/afval vindt u onder ‘actueel’ meer informatie over welke containers dicht gaan op 17 en 18 juni en de meest gestelde vragen. 

2019-06-03T11:08:18+01:00