Peuterspeelzaal Moriaantje laat van zich horen.

Wist u dat er in de Arnhemse wijk De Laar Oost een ontzettende leuke peuterspeelzaal is voor kinderen van 2 tot 4 jaar? Peuterspeelzaal Moriaantje is gevestigd in Wijkcentrum ‘De Kroon’ aan de Randweg 2. We delen het wijkcentrum met een zorgboerderij. Om ons heen is er, naast een fantastische kinderboerderij, veel groen te vinden. We hebben een mooie buitenspeelplaats die uitnodigt tot spelen.

We geven alle kinderen de kans zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen in hun eigen tempo. Veel ouders geven aan dat een peuterspeelzaal hun kind erg helpt in de voorbereiding naar de  basisschool. We werken daartoe met een gestructureerd programma, dat veel kinderen heel erg fijn vinden. Zo leren peuters bijvoorbeeld in de kring op hun beurt te wachten en met elkaar rekening te houden. Samen spelend leren is een belangrijk onderdeel in de ontwikkeling van de peuters die bij ons komen. Voor peuters die wat extra zorg nodig hebben bieden we een VVE-programma. Alle peuters zijn bij ons welkom!!

Kom gerust eens langs op onze peuterspeelzaal. De leidsters staan u graag te woord. Ook kunt u bellen met uw vragen: 026 – 3830067

Moriaantje maakt deel uit van SPA. Op de website van SPA vindt u nog veel meer informatie over het reilen en zeilen op de peuterspeelzalen in Arnhem (www.spa-arnhem.nl).
Heel graag tot ziens op het Moriaantje!