Feest op Koningsdag bij boerderij De Kroon, Randweg 2

Wijkvereniging de Oostelaar organiseert in samenwerking met Wijkcentrum de Kroon op 27 april volop activiteiten op en rondom het terrein van boerderij De Kroon.

Van 10.30 tot plm. 16.30 uur is er weer een grandioze rommelmarkt in het Bingelradepark.

Het spelletjesfestijn voor de jeugd start plm. 10.30 uur. Als superspektakel hebben we dit jaar een megaglijbaan voor de oudere jeugd; voor de kleintjes is er een springkussen en een kleine draaimolen. Verder is er een octopusspel en een rodeostier. En spelletjes als: ballengooien, kat- en muisspel, vier op een rij, bibberspiraal enz.; ook jongeren van De Bus zijn aanwezig met een kinderactiviteit. Kortom er is veel te doen voor de jeugd! Meedoen aan de spelletjes is voor alle kinderen gratis, inclusief een bekertje limonade (zelf tappen!). Voor € 0,50 wordt er een grote suikerspin gedraaid. Bij slecht weer zal een alternatief binnenprogramma georganiseerd worden.

De livemuziek wordt de hele dag verzorgd door dj Djanzzz. Daarnaast brengt tussen 14.00 -15.00 uur muziekvereniging Crescendo tweemaal een half uur gevarieerde muziek ten gehore. Jong en oud is van harte welkom op de gezellige terrassen voor een hapje en een drankje. 

Bij de partytent van Houtspelmaatwerk kunnen kinderen zich laten schminken of een glittertattoo laten zetten.

Het buitenfeest duurt tot plm. 16.30 uur, gevolgd door een avondprogramma.

Vanaf 16.00 uur organiseert Wijkcentrum de Kroon, in samenwerking met Radio Dolle Pret en Dubbel B Sound in de bijbouw een Oranjefeest, met o.a. een mystery guest en karaoke. Dresscode: Oranje!

 

2018-04-09T20:06:29+00:00