januari, 2018

24jan19:30Nieuwjaarsreceptie De Kroon

Meer

Evenement details

Beste mensen.

Het afgelopen jaar is er weer van alles in onze wijk gebeurd. Wijkcentrum de Kroon is in andere handen gekomen, het wijkplatform heeft haar taken neergelegd, buurtpreventie is uitgebreid en een nieuw wijkcontactpunt neemt de taken van het wijkplatform over. Er zijn plannen gemaakt voor aanpak vanverkeerssituaties, adoptie van afvalbakken, groenonderhoud, een nieuwe wijkwebsite, etc. Steeds een stapje vooruit, maar soms ook achteruit. Er wordt veel van actieve bewoners en vrijwilligers verwacht, maar vrijwilligers zijn moeilijk te vinden.

Het wijkcontactpunt heeft samen met het Team Leefomgeving besloten om al die actieve mensen uit de wijk uit te nodigen voor een nieuwjaarsborrel. Tijdens deze borrel vragen we aan de actieve groepen uit de wijk om zichzelf even kort te presenteren en te vertellen wat de plannen voor het nieuwe jaar zijn. We hopen dat al die verhalen en initiatieven tot steun kunnen zijn voor anderen. Ook kun je tijdens deze borrel netwerken en steun zoeken voor je eigen acties of ideeën.

Als je op het moment niet actief bent maar in het verleden wel geweest, dan ben je toch van harte welkom, want iedereen is welkom! We houden deze nieuwjaarsborrel in Wijkcentrum de Kroon op woensdagavond 24 januari 2018. Aanvang: 19.30 uur. Zaal open vanaf 19.00 uur. Als je even kort verslag wilt doen van jullie nieuwe plannen voor het komende jaar neem dan contact op met Astrid Fitsch of met Noortje Ruisbroek. Ook als je je op een andere wijze wilt presenteren dan horen wij dat graag. We hopen op een grote opkomst!

Namens het Wijkcontactpunt, Namens Team Leefomgeving

Astrid Fitsch Noortje Ruisbroek, tel. 026-3775136 delaararnhem@gmail.com noortje.ruisbroek@arnhem.nl

Tijd

(Woensdag) 19:30

Locatie

Wijkcentrum de Kroon

Randweg 2 6845 AC Arnhem

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.