Wijkteam de Laar/Elden

Wijkteam Elden en de Laar is in een van de 8 wijkteams in Arnhem en maakt deel uit van Stichting Sociale Wijkteams Arnhem. Bij wijkteam Elden en De Laar kunt u terecht met al uw vragen over opvoeding, zorg, welzijn, werk en inkomen. Indien u het antwoord op uw vragen niet kunt vinden op onze website nodigen wij u uit om contact op te nemen met ons service center via het nummer 088-2260000 of via de website. U kunt dan een afspraak inplannen. De wijkcoaches komen dan bij u langs voor een keukentafelgesprek waarin u uw vragen aan ons kunt stellen. Na dit gesprek zal er samen met de wijkcoach gekeken worden, op welke manier er invulling gegeven kan worden aan uw vra(a)g)en).

Aan een keukentafel gesprek zijn geen kosten verbonden en kleven geen verdere verplichtingen.

Als wijkcoaches zijn wij uiteraard in de wijk te vinden en kunt u ons op de locaties Dorpshuis Elden en Boerderij de Kroon aanspreken of uw vragen stellen onder het genot van een kopje koffie.

Ons kantoor is gelegen aan de Zeelandsingel 40 in de Laar

Het team van wijkcoaches in Elden en de Laar bestaat uit 24 personen met uiteenlopende professionele achtergronden. Hierdoor beschikt het team over een brede visie en deskundigheid waarmee wij goed kunnen aansluiten op uw vragen. Voor al uw advies, zorg of ondersteuningsvragen kunt u bij de wijkteams terecht. Vragen over financiën, relatie, hulp in het huishouden, aangepast vervoer, opvoedvragen, een scootmobiel, vrijwilliger voor in de tuin of het vinden van passend onderwijs zijn enkele voorbeelden waarvoor u bij het wijkteam advies en hulp kunt vragen. Tevens werken wij ook samen met andere disciplines en organisaties in de wijk zoals Team Leefomgeving en Sociale Raadslieden. Wanneer uw vraag dat verlangt kunnen wij samen met u een beroep doen op de expertise van onze partners in de wijk.

Evenementen door deze organisatie

Geen evenementen op dit moment