SWOA organiseert in samenwerking met de Biologische Tuinbouwvereniging Elderveld buitenactiviteiten voor inwoners, die behoefte hebben aan meer sociaal contact en activiteiten. De activiteiten bieden ruimte voor ieders wensen, tempo en mogelijkheden en zijn onder begeleiding van professionals en vrijwilligers.

Bij de activiteiten staan steeds drie dingen centraal: ontmoeting, buiten bezig zijn en een eenvoudige maaltijd. De ontmoeting is met elkaar, maar ook met mensen van de tuinvereniging en buurtbewoners. De sfeer in de schuur en de tuinen is open, vriendelijk en gericht op samenwerking. De tuin in: buitenactiviteiten voor inwoners De invulling van de activiteiten hebben alles te maken met het werken in en rondom verschillende gemeenschappelijke tuinen. Denk hierbij aan zaaien, oogsten, onkruid wieden en lekker buiten bezig zijn. Je ziet resultaat van jouw eigen
inspanning én kunt hier gebruik van maken. Ook leent het gebied zich uitstekend om prachtige wandelingen te maken. Bij slecht weer worden de activiteiten binnen in de schuur georganiseerd.

Plaats en tijd
Iedere dinsdag van 12.00 tot 16.00 uur
Iedere donderdag van 10.00 tot 14.00 uur
Het adres: De Schuur, Hannesstraatje 2a, 6843 NV Arnhem
Het is mogelijk om met elkaar een eenvoudige maaltijd te eten.

Kosten
We vragen een kleine bijdrage voor deelname aan de activiteiten en aan de maaltijd. Je kunt bij de begeleiding een strippenkaart kopen. Deze kost € 12,50 voor 5 strippen. Een activiteit kost een strip. De eenvoudige maaltijd kost ook een strip. Aanmelden hoeft niet, je kunt komen wanneer je wilt.

Hopelijk tot ziens bij de Thuyn!
Wil je meer informatie? Bel 0613764530 of mail naar dethuyn@swoa.nl