Op woensdagmorgen, van 10.00-11.30 uur, is een enthousiaste groep mensen aan het badmintonnen in De Laar! Er is altijd nog wel plek voor extra belangstellenden! Al jaren spelen wij in de Sporthal Venlosingel. Dit jaar was er al een groep van school ingepland, waardoor er voor ons maar een halve zaal overbleef. Dit is ten eerste niet handig als je een net overdwars wilt spannen, maar ook de douchende mannen gelijk met een schoolklas……

Samen met het Sportbedrijf zijn we uitgekomen op de volgende locatie:
Sporthal De Laar, Brabantweg 151
Tijd: 10.00-11.30 uur

Het badmintonnen is voor oud en jong, man en vrouw. Graag nodigen wij wijkbewoners uit om mee te komen spelen. De tijd is prima geschikt om je uit te leven, bijvoorbeeld als de kinderen naar school zijn. Ouderen zijn natuurlijk ook welkom. Onze oudste deelnemer is 83 jaar.

Voor de kosten hoef je het niet te laten. Je betaalt per keer, dus kun je een keer niet, dan kost het je niets. Deelname kost € 3,00. Wijkbewoners, die lid zijn van de wijkvereniging, betalen slechts € 2,75.

We spelen recreatief, soms fanatiek, soms rustig. Het niveauverschil is soms groot, maar dat mag de pret niet drukken. Al doende leer je. Af en toe gaat het er wel erg enthousiast aan toe en vliegen de smashes je om de oren!
Loop eens langs, maar neem dan wel meteen je gymschoenen mee (en liefst je badmintonracket), want de kans is groot dat je meteen vol enthousiasme een shuttle mee slaat!

Voor meer informatie kun je bellen met Harry Aalbers, tel: 06-51829964.

Hopelijk tot ziens in de sporthal!
Groet van een enthousiaste badmintonster,
Carolien Oldenkamp