Help jij ons ouderen te vervoeren? Met eigen auto! 

AutoMaatje is dringend op zoek naar meer chauffeurs!

AutoMaatje is in Arnhem al drie jaar actief in het vervoeren van ouderen die niet of moeilijk op een andere manier van A naar B kunnen. Het vervoeren van deze ouderen gebeurt door een groep vrijwilligers die het leuk vindt om te rijden. Dit doen ze met hun eigen auto en zij krijgen hiervoor een reiskostenvergoeding van 0,30cent per kilometer. Het AutoMaatje is een groot succes, maar wij hebben meer hulp nodig.

Het aantal aanvragen voor ritten groeit enorm

Inmiddels hebben wij dit jaar al meer dan 2600 ritten achter de rug en de teller blijft maar doorgaan. Wij merken dat het aantal chauffeurs niet zo hard groeit als het aantal hulpvragers. Wel willen wij iedereen blijven helpen die in aanmerking komt voor AutoMaatje. Daarom zijn wij dringend op zoek naar nieuwe chauffeurs.

Ook met maar weinig tijd kan je een steentje bijdragen!

Een rit kost je ongeveer 1,5 uur van je tijd. Tijdens de rit heb je een leuk gesprek met je passagier en leer je elkaar iets beter kennen. De meesten ritten vinden in Arnhem plaats. We proberen altijd ritten voor te stellen die bij jou in de buurt zijn. Kun je maar 1 keer in de week of 1 keer in de maand rijden? Ook dan ben je van harte welkom als chauffeur bij AutoMaatje!

Help mensen naar hun bestemming

De ritten die wij verrichten zijn meestal met een medisch achtergrond. Ook kan het zijn dat iemand graag voor boodschappen of voor een familie- of vriendenbezoek vervoerd wil worden.

Aanmelden of meer weten? Neem contact op!

Help jij ons om deze ouderen op hun bestemmingsplek te krijgen? Neem contact op met Silvio de Brito Caio op 06-11781070 of stuur een mail naar automaatje@swoa.nl. Wij geven graag meer informatie over het project en wat het voor jou betekent.