Het Kunst 55+ project van Rozet blijft zich ook in deze lastige tijd inzetten voor ouderen. Omdat wij allemaal, en vooral de ouderen, zo veel mogelijk thuis moeten blijven, ligt eenzaamheid en verveling op de loer. Rozet en de Stadscompagnie Arnhem slaan daarom de handen ineen en gaan hier wat aan doen!

Cultuur, taal en erfgoed bij u thuis
Vanaf donderdag 14 mei om 11.00 uur zenden de initiatiefnemers via YouTube wekelijks een programma van een uurtje uit met allerlei interessante onderwerpen over cultuur, taal en erfgoed. Zo kunnen de ouderen vanuit huis meezingen met de Stadscompagnie Arnhem, die te zien zal zijn op allerlei bekende plekken in Arnhem. Zijn ze niet zo van het zingen? Dan is de rubriek “Wat hangt er bij u boven de bank” misschien wel iets voor hen. De ouderen kunnen ook genieten van “Uit de Kunst”, waar kunstenaars, Musea en Het Gelders Orkest een bijdrage aan hebben geleverd. Voor ieder wat wils dus!

Doe mee
U kunt ook zelf een aandeel leveren! Maak een filmpje van uzelf (of vraag even iemand anders bij u in huis om dat te doen) waarin u vertelt over uw lievelingskunstwerk, boek of gedicht. Draag een eigengemaakt gedicht voor, of deel een herinnering aan een mooi concert dat u ooit meemaakte met ons.

U kunt uw bijdrage leveren door deze te mailen naar: Ineke.tegelaar@rozet.nl.
Hulp nodig met het vinden van de filmpjes rondom Arnhems Uurtje Cultuur? Mail ons dan uw telefoonnummer, en de projectleider of een vrijwilliger belt u terug.