Al 30 jaar Ho Sin Sul!!Sportschool Ho Sin Sul viert feest! Dit jaar bestaat onze Korean Martial Arts Center 30 jaar. Hoewel de roots van de school in Ede liggen, is de school in Arnhem uitgegroeid tot een succesvolle Korean Martial Arts Center. In 1989 werd de naam en het logo bedacht en ging Ho Sin Sul van start. Met enthousiasme wordt er lesgegeven in Tang Soo Do, een gevechtskunst, die samengesteld is uit Chinese en Koreaanse invloeden, waarbij gebruik wordt gemaakt van stoot- en traptechnieken.

De huidige leraar, Sabum Nim Mike Peter, is destijds begonnen als leerling maar heeft sinds 2005 de school overgenomen en eerst uitgebreid met jeugdlessen. Inmiddels zijn er drie jeugdgroepen en wordt er lesgegeven aan kinderen vanaf 4 jaar. Kort na uitbreiding met de jeugdlessen is ook begonnen met Hap Ki Do. Deze gevechtskunst is puur gericht op zelfverdediging met klemmen, worpen en valbreken.

Na jaren les te hebben gegeven in gymzalen, zijn we nu hard aan het trainen in onze eigen dojang (trainingsruimte) aan Kronenburgsingel 515-1. Hier is het lesaanbod nog verder uitgebreid met Korean Kickboxing, Padstraining (bokszaktraining) en Powerfit (circuittraining).

Een aantal van onze leerlingen zijn ook woonachtig in De Laar en hebben al meegedaan aan diverse toernooien, zowel nationaal als internationaal. Afgelopen jaar hebben enkelen zelfs een medaille behaald tijdens het WK in London.

Om ons 30-jarige bestaan te vieren houden we op 31 maart ons jubileumtoernooi in sporthal De Laar. Verenigingen uit het hele land en onze eigen school natuurlijk ook, zullen dan van de partij zijn. Er wordt gestreden om het eremetaal in sparren en stijlvormen. Ook zullen er op deze dag diverse demo’s gegeven worden om inzicht te krijgen wat Sportschool Ho Sin Sul te bieden heeft.

Jij bent natuurlijk ook van harte welkom om een kijkje te komen nemen op 31 maart a.s. in sporthal De Laar aan de Brabantweg 115, van 10:00 – 16:00 uur

Nieuwsgierig geworden?? je mag natuurlijk ook eerder langskomen in onze dojang of kijk

op www.hosinsul.nl.

 

2019-02-25T19:48:21+01:00